Corectura si Analiza Antiplagiat

Lucrarilacomanda.ro ofera servicii complete de tehnoredactare si corectura pentru orice tip de text: lucrari de licenta, lucrari de disertatie, lucrari de doctorat, referate, eseuri, proiecte, texte seo etc. In plus avem propriile programe antiplagiat astfel ca va putem ajuta de asemenea sa determinati daca lucrarea dumneavoastra contine sectiuni plagiate.

Redactare Lucrari de Licenta la Comanda

Motoarele noastre antiplagiat ne dau de asemenea posibilitatea sa determinam in procente cat din lucrare este plagiat si cat nu, sa identificam paragraful sau paragrafele plagiate si chiar sa identificam sursele exacte de unde s-a copiat. Totodata veti primi un raport complet anitplagiat comprehensiv unde puteti identifica personal toate problemele legate de lucrarea dumneavoastra.

Serviciile de tehnoredactare si/sau corectura presupun redactarea si corectura oricarui tip de text. Totodata, va oferim un diagnostic antiplagiat gratuit pentru utilizarea serviciului nostru de corectura.

Corectura unui text presupune identificarea tuturor erorilor dintr-o lucrare, fie ele greseli de punctuatie, de ortografie sau de topica dintr-un text si remedierea lor. Ce va propunem noi este un serviciu de corectura care va va permite sa va concentrati pe redactarea propriu-zisa a lucrarii dumneavoastra, fara sa va faceti griji de munca meticuloasa de corectura de la final.

De multe ori atunci cand redactati un text veti descoperi ca ce pare coerent in minte nu se asterne la fel de bine pe hartie. De fapt, suntem dispusi sa pariem ca daca veti citi lucrarea dumneavoastra de licenta la finalizare veti descoperi o serie de greseli de ortografie, punctuatie si chiar topica la care nu v-ati fi asteptat. Tocmai de aceea va punem la dispozitie acest serviciu. In loc sa consumati timp si efort, lasati-ne pe noi sa ne ocupam de corectura, iar dumneavoastra relaxati-va si concentrati-va pe prezentare.

 • Lucrari de licenta

  Lucrari de licenta

  Toate tipurile de lucrari de licenta sau lucrari de diploma indiferent de numarul de pagini, specificatii tehnice sau bibliografie. Toate lucrarile noastre pot fi redactate si in limba engleza si adaptate cerintelor specifice ale oricarei universitati din Romania.

 • Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie de mica sau mare anvergura in functie de cerintele universitatii pentru care sunt destinate, executate dupa toate specificatiile tehnice si conform cerintelor clientului.

 • Proiecte, eseuri, referate

  Proiecte, eseuri, referate

  Toate tipurile de proiecte, eseuri sau referate, pentru orice nivel academic: liceal, universitar sau postuniversitar (master sau doctorat), executate in oricare dintre programele pachetului MS Office sau alte programe de prelucrare, editare si procesare.