Cum comanzi lucrarea de diploma

Cum Comanzi Lucrarea de Licenta

Mai jos am pregatit un set de pasi in incercarea de a va descrie procesul obisnuit de redactare a unei lucrari la comanda.

O lucrare de licenta sau o lucrare de disertatie obisnuita se achita de in 2 sau 3 rate. Lucrari care fac exceptie de la aceasta regula:
- Referate sau eseuri mai mici de 5 pagini (1 rata)
- Lucrari de diploma de mare anvergura mai mari de 70 de pagini (4 rate)
- Lucrari de doctorat (4 sau 5 rate in functie de preferintele clientului)

Totodata puteti opta si pentru redactarea partiala a lucrarii dumneavoastra in cazul in care aveti deja o parte redactata si doriti completarea lucrarii sau doriti sa va ajutam doar cu o anumita parte a unei lucrari de diploma. (Bineinteles veti beneficia si de o reducere in pretul lucrarii de licenta)

Plasati comanda

Pentru a plasa comanda trebuie sa completati in prima faza formularul de comanda, unde va trebui sa ne precizati toate caracteristicile si detaliile pe care le considerati esentiale in redactarea lucrarii dumneavoastra. Aceste detalii ii vor fi necesare redactorului pentru a concepe o lucrare de licenta cat mai apropiata de viziunea clientului.

Confirmati comanda

Dupa ce completati formularul de comanda, tot ce aveti de facut este sa asteptati sa luam legatura cu dumneavoastra. In maximum 48 de ore veti fi contactat de unul dintre operatorii nostril pentru a discuta mai amanuntit comanda dumneavoastra. Daca totul e in regula si sunteti multumit(a) de termenii ciitoarei colaborari, vi se va cere sa achitati un acont, iar un redactor va fi atribuit lucrarii dumneavoastra.

Atribuirea redactorului

Dupa confirmarea comenzii, un redactor va fi atribuit lucrarii dvs, iar acesta va incepe imediat sa isi stranga materiale pentru viitoarea lucrare de licenta. Va rugam sa observati ca noi intotdeauna atribuim fiecarei lucrari cel mai bun redactor disponibil domeniu. In cazul in care nu avem un redactor calificat in domeniul dvs veti fi informat asupra acestui lucru si veti fi informat(a) asupra perioadei de asteptare pentru un nou redactor calificat. De regula nu dureaza mai mult de 5 zile pentru ca un alt redactor calificat sa devina disponibil.

Plata acontului

Dupa confirmarea comenzii, vi se va emite o factura proforma pentru plata acontului. Dupa finalizarea platii, veti primi o factura fiscala, iar lucrarea dumneavoastra va intra in procesare. In termen de 5 zile lucratoare, veti primi pe email prima parte a lucrarii.

Prima rata

Dupa ce primiti prima parte a lucrarii, aveti posibilitatea de a ne oferi feedback (sugestii, preferinte, idei). Daca sunteti multumit(a) de lucrare, achitati prima rata si veti primi o noua factura pe email. In functie de termenul limita stabilit de dumneavoastra, veti primi cca 60% din lucrarea de licenta. Dupa primirea lucrarii, daca totul e in regula si nu aveti sugestii sau modificari, vi se va cere sa achitati cea de-a doua rata.

A doua rata

Dupa ce achitati a doua rata vi se va emite o noua factura fiscala, dupa care nu va trebui decat sa asteptati finalizarea lucrarii. In momentul in care lucrarea este finalizata veti o primi pe email intr-un atasament. Inainte de a primi lucrarea, puteti opta gratuit si pentru includerea raportului realizat de motorul antiplagiere asupra lucrarii dumneavoastra.

Finalizarea colaborarii

In cazul in care nu considerati necesare alte modificari la lucrarea dumneavoastra, in acest punct colaborarea noastra se incheie si tot ce va mai rugam este sa ne trimitei feedback asupra rezultatului final. Feedback-ul clientilor ne ajuta sa ne imbunatatim constant serviciile si produsele si din acest motiv pretuim foarte mult parerea clientilor nostri.


La cererea clientului, Lucrarilacomanda.ro va pune la dispozitie gratuit rapoartele antiplagiere realizate de motoarele noastre pentru fiecare lucrare. Desigur, clientul va avea in orice moment optiunea sa utilizeze propriile motoare antiplagiere pentru a verifica lucrarile noastre.


 • Lucrari de licenta

  Lucrari de licenta

  Toate tipurile de lucrari de licenta sau lucrari de diploma indiferent de numarul de pagini, specificatii tehnice sau bibliografie. Toate lucrarile noastre pot fi redactate si in limba engleza si adaptate cerintelor specifice ale oricarei universitati din Romania.

 • Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie de mica sau mare anvergura in functie de cerintele universitatii pentru care sunt destinate, executate dupa toate specificatiile tehnice si conform cerintelor clientului.

 • Proiecte, eseuri, referate

  Proiecte, eseuri, referate

  Toate tipurile de proiecte, eseuri sau referate, pentru orice nivel academic: liceal, universitar sau postuniversitar (master sau doctorat), executate in oricare dintre programele pachetului MS Office sau alte programe de prelucrare, editare si procesare.