Intrebari Frecvente Lucrare de Licenta

De ce am nevoie de un serviciu de redactare la comanda?

In cazul in care nu stii deja, am vrea sa iti atragem atentia ca toate universitatile din Romania au achizitionat un soft antiplagiat care descopera orice insiruire de 5 cuvinte care a mai fost folosita si in alte lucrari dintr-o baza de date internationala. Acest soft este de asemenea capabil sa identifice si sectiunile plagiate dintr-o lucrare si chiar procentajul de plagiere al unei lucrari. Singura solutie pentru a putea ajunge sa iti sustii lucrarea este ca aceasta sa fie 100% autentica.

Nu ar fi mai ieftin sa-mi downloadez lucrarea?

Ba da. Dar ceea ce trebuie sa iei in calcul cand vei face acest lucru este ca acele lucrari care iti sunt tie disponibile pe internet la un pret derizoriu sunt de asemenea disponibile si unui numar nelimitat de alti utilizatori si, cel mai important, sunt plagiaturi extrem de usor de descoperit chiar si cu cel mai primitiv motor de cautare antiplagiat. Iar din moment ce toate universitatile din tara sunt acum obligate sa foloseasca motoare de cautare antiplagiat pentru verificarea tuturor lucrarilor de licenta, disertatie sau doctorat, te asiguram ca nu vei ajunge nici macar sa iti sustii licenta. Va fi respinsa de la bun inceput. Cu noi te asiguri ca vei beneficia de o lucrare 100% autentica.

Este serviciul vostru confidential?

Serviciul nostru este complet confidential. Nu iti vom cere decat o adresa de email pe care sa putem lua legatura cu tine pentru a te informa despre lucrarea ta si a cere eventual informatii necesare in redactarea ei. Orice date cu caracter personal vor fi sterse defintiv din baza noastra de date la sfarsitul colaborarii si nu vor fi puse niciodata si sub nici un motiv la dispozitia unei terte parti.

Cum platesc?

Plata lucrarii se va face prin virament bancar sau prin contul nostru de PayPal. Lucrarea poate fi achitata integral, de la prima rata sau in doua rate. Prima "rata" consta de fapt intr-un acont pe care il percepem pentru plata redactorului care va incepe munca imediat ce vei confirma comanda. Pretul lucrarilor variaza in functie de complexitatea si intinderea lucrarii. Urmatoarea rata va fi achitata in momentul in care lucrarea va fi finalizata, reprezentand restul contravalorii lucrarii.

Cine o sa redacteze lucrarea mea?

Stafful nostru de redactori este format din absolventi de elita ai universitatilor romane, absolventi de master si chiar de doctorat. Una dintre premizele principale premergatoare colaborarii noastre cu diferiti redactori este ca acestia sa aibe rezultate academice foarte bune si bineinteles, o nota de 10 la licenta. De asemenea operam teste de redactare si de limba inainte de a incepe colaborarea cu orice redactor nou.

Care este formatul lucrarii?

Lucrarile noastre vin intr-un format prestabilit dupa cum urmeaza:
- scrise in Microsoft Word
- spatiere 1.5 linii
- font 12, Times New Roman
- textul este justified (este aliniat la margini cu exceptia paragrafelor)
- distante egale de la margini
In cazul in care doresti ca lucrarea ta sa fie redactata conform altor specificatii poti mentiona asta in formularul de comanda si vom schimba aceste conditii prestabilite conform cerintelor tale.

Cand va fi gata lucrarea mea?

In formularul de comanda vei avea posibilitatea de a completa intr-o rubrica deadline-ul lucrarii tale, iar redactorul nostru este intruit sa il respecte cu strictete. Totusi, in cazul in care vei dori ca anumite schimbari sa fie operate in lucrarea ta, in functie de complexitatea lor, deadline-ul poate fi depasit. De asemenea, cu cat vei face comanda lucrarii mai din timp cu atat va fi mai bine, pentru ca vei avea timp sa discuti cu redactorul si sa monitorizezi mai atent progresul lucrarii.

Exista vreo posibilitate de plagiat in lucrarea mea?

Nu. Toate lucrarile noastre sunt scrise de redactori cu experienta si de la zero in functie de cerintele clientului. Materialele noastre nu sunt niciodata refolosite, tocmai pentru a ne asigura de autenticitatea lucrarii tale. De asemenea, operam cu programe antiplagiat care descopera orice insiruire de 5 cuvinte care mai exista in orice alte texte de pe internet. Astfel, ne putem asigura ca toate lucrarile noastre sunt autentice.

Cum o sa imi primesc lucrarea?

Lucrarea o vei primi pe adresa de email intr-un atasament, in formatul pe care l-ai ales. Din acest motiv, te rugam ca adresa de email pe care ne-o vei furniza sa fie una pe care o folosesti des, pentru ca noi sa putem lua usor legatura cu tine in cazul in care avem nevoie de informatii suplimentare pentru redactarea lucrarii de licenta si pentru a mentine usor contactul pe tot parcursul procesului de redactare.

Ce fac daca nu imi place lucrarea?

In cazul in care consideri ca lucrarea ta are nevoie de unele modificari, redactorul lucrarii tale va putea opera aceste modificari folosind materialele sortate pentru redactarea initiala. Daca doresti ca lucrarea ta sa fie supusa la modificari semnificative, vom opera o taxa de rescriere calculata in functie de dificultatea sarcinii. • Lucrari de licenta

  Lucrari de licenta

  Toate tipurile de lucrari de licenta sau lucrari de diploma indiferent de numarul de pagini, specificatii tehnice sau bibliografie. Toate lucrarile noastre pot fi redactate si in limba engleza si adaptate cerintelor specifice ale oricarei universitati din Romania.

 • Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie de mica sau mare anvergura in functie de cerintele universitatii pentru care sunt destinate, executate dupa toate specificatiile tehnice si conform cerintelor clientului.

 • Proiecte, eseuri, referate

  Proiecte, eseuri, referate

  Toate tipurile de proiecte, eseuri sau referate, pentru orice nivel academic: liceal, universitar sau postuniversitar (master sau doctorat), executate in oricare dintre programele pachetului MS Office sau alte programe de prelucrare, editare si procesare.