Politica de Confidentialitate

Declaratia urmatoare explica principiile noastre avand în vedere informatiile dumneavoastra personale colectate atunci cand vizitati Lucrarilacomanda.ro

Aceste date sunt folosite pentru a imbunatati continutul si designul site-ului. Sub nici o forma nu vor fi oferite sau impartite cu o terta parte aceste informatii.

Informatii pe care le colectam cand vizitati site-ul nostru

Serverul nostru colecteaza automat anumite informatii standard, precum adresa ip, tipul de browser, informatii despre sistemul de operare, durata vizitei si numarul de vizite. Aceste informatii ne sunt utile pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite insa nu vor fi sub nici o forma impartasite cu nicio terta parte.

Felul in care folosim informatiile personale

Pe anumite pagini din website (precum cea cu formularul de comanda) vi se poate cere sa completati unele informatii personale precum numele, adresa de email si numarul de telefon. Lucrarilacomanda.ro nu va folosi aceste informatii in niciun alt scop decat pentru a intra in contact cu dumneavoastra si la finalizarea colaborarii, toate informatiile vor fi distruse. Aceste informatii nu vor fi dezvaluite sub nicio forma unei terte parti.

Daca ne contactati prin email pentru a solicita informatii, pentru a raporta o problema sau pentru a ne oferi feedback la serviciile prestate, noi nu vom folosi informatiile oferite (inclusiv adresa de email) decat pentru a va raspunde la mesaj. Nu dezvaluim aceste informatii sub nicio forma.

Securitate

Lucrarilacomanda.ro beneficiaza de sisteme avansate de protectie a datelor, astfel ca datele dumneavoastra personale vor fi in permanenta siguranta pe intreaga durata a colaborarii. Datele dumneavoastra nu vor fi niciodata distribuite unei terte parti sau folosite in orice alt scop decat pentru colaborarea in vederea finalizarii comenzilor.

Viitoare modificari

Lucrarilacomanda.ro isi rezerva dreptul de a opera orice fel de modificari la politicile sale de confidetialitate fara informarea prealabila a utilizatorilor. Operam frecvente schimbari ale serviciilor oferite si actualizam site-ul nostru in permanenta, astfel ca si politicile noastre se schimba si evolueaza in functie de aceste schimbari.