Angajam colaboratori pentru echipa noastra de redactie!
Recrutari Redactori Lucrari de Licenta Daca sunteti interesat(a) de o viitoare colaborare, va vom ruga sa atasati mesajului dumneavoastra un CV cat mai complet in care sa ne evidentiati domeniile dumneavoastra de competenta si, de asemenea, o copie scanata a foii matricole din universitate. Procesul nostru de selectie este unul destul de riguros asa ca raspunsul nostru la cererea dumneavoastra poate varia de la 5 la 10 zile.
Va multumim!


Nume
 
Email
 
Mesaj    
 

 
Captcha image

Nu poti citi imaginea? Click aici pentru refresh.
  • Lucrari de licenta

  Lucrari de licenta

  Toate tipurile de lucrari de licenta sau lucrari de diploma indiferent de numarul de pagini, specificatii tehnice sau bibliografie. Toate lucrarile noastre pot fi redactate si in limba engleza si adaptate cerintelor specifice ale oricarei universitati din Romania.

 • Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie de mica sau mare anvergura in functie de cerintele universitatii pentru care sunt destinate, executate dupa toate specificatiile tehnice si conform cerintelor clientului.

 • Proiecte, eseuri, referate

  Proiecte, eseuri, referate

  Toate tipurile de proiecte, eseuri sau referate, pentru orice nivel academic: liceal, universitar sau postuniversitar (master sau doctorat), executate in oricare dintre programele pachetului MS Office sau alte programe de prelucrare, editare si procesare.