Termeni si Conditii

Utilizarea acestui site si a serviciilor oferite de Lucrarilacomanda.ro constituie acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile impuse de noi. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre condiitiile sau termenii nostri de utilizare, va rugam nu folositi acest site.

Prin plasarea unei comenzi sau depunerea unei sume de bani, confirmati ca ati citit si ati inteles acesti termeni si conditii. Accesul sau utilizarea acestui site si a serviciilor oferite sunt interzise minorilor. In continuare confirmati si acceptati faptul ca trebuie sa aveti varsta minima de 18 ani pentru beneficia de serviciile si produsele puse la dispozitie pe acest site sau in orice alta maniera de catre noi. Prin plasarea unei comenzi sau depunerea unei sume de bani, confirmati de asemenea ca sunteti raspunzator legal de respectarea acestor termeni si conditii, care formeaza intregul acord intre dumneavoastra si site-ul Lucrarilacomanda.ro.

Serviciile noastre

Prin plasarea unei comenzi sau virarea unei sume de bani, confirmati ca achizitionati produsele / serviciile noastre doar pentru uzul dumneavoastra personal si nu in scopuri comerciale.

Toate produsele sau serviciile oferite sunt elaborate de scriitori independenti, care au transferat toate drepturile de autor si proprietatea lor cu privire la aceste produse sau servicii site-ului Lucrarilacomanda.ro. Toate produsele sunt non-rambursabile si nu au nici o garantie, exprimata sau implicita. Puteti gasi informatii suplimentare despre serviciile noastre pe pagina de intrebari frecvente a site-ului. Este obligatia dumneavoastra de a citi acesti termeni si conditii si intrebarile frecvente, inainte de a plasa orice comanda sau de a trimite orice suma de bani catre acest site.

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru confirmati ca ati luat cunostinta de faptul ca produsele sau serviciile puse la dispozitie de Lucrarilacomanda.ro sunt destinate doar uzului privat iar dumneavoastra achizitionati produsele / serviciile noastre pentru uzul dumneavoastra personal. Sub nici o forma nu va este permis sa revindeti produsele sau serviciile oferite de Lucrarilacomanda.ro catre o terta parte si orice incercare in acest sens reprezinta o violare a acestor termeni si conditii. Toate produsele si toate drepturile de autor inerente serviciilor noastre vor ramane in proprietatea companiei. Sumele platite pentru orice produse sau servicii oferite de Lucrarilacomanda.ro sunt neramburasbile si nu aduc cu ele niciun fel de garantii, exprimate sau implicite, cu exceptia celor specificate mai jos pe aceasta pagina.

Rambursari

Lucrarilacomanda.ro realizeaza ca pot aparea situatii in care comanda dumneavoastra este sistata sau anulata unliateral de catre noi. In acest caz Lucrarilacomanda.ro va va oferi o rambursare completa a sumei inaintate catre noi. Banii vor fi trimisi intr-un cont specificat de dumneavoastra in termen de 7 zile lucratoare de la anularea comenzii. Serviciile pe care le oferim reflecta abilitatea noastra de a ne conforma instructiunilor si sugestiilor oferite de dumneavoastra in formularul de comanda completat de dumneavoastra. Indeplinirea cu succes a sarcinii impuse de client ne cere respectarea cu strictete a instructiunilor dumneavoastra asa cum sunt ele specificate in formularul de comanda. Daca nu ne putem conforma acestor cerinte, vi s-ar putea oferi rambursarea banilor achitati. Va rugam sa observati ca orice rambursari de bani sunt supuse aprobarii de catre conducerea Lucrarilacomanda.ro. Putem alege sa refuzam o rambursare de bani la propria noastra discretie.

Drepturi de Autor si Uz Personal

Serviciile sau produsele livrate catre dumneavoastra sunt complet originale, se afla in concordanta cu regulile academice generale, iar drepturile de autor pentru aceste servicii sau produse sunt si vor ramane proprietatea Lucrarilacomanda.ro. Sunteti de acord cu faptul ca aceste produse sau servicii sunt destinate exclusiv uzului dumneavoastra personal si nu pot fi copiate, reproduse, republicate, postate, afisate, transmise, descarcate sau incarcate de dumneavoastra in niciun fel. Toate materialele de orice fel furnizate de catre companie prin intermediul site-ului si a serviciilor noastre, inclusiv orice informatii, imagini, sau documente sunt si vor ramane in orice moment proprietatea companiei.

Politica Revizuirilor

Daca veti avea vreo preocupare legitima legata de un produs sau serviciu achizitionat, veti avea la dispozitie o perioda de 72 de ore in timpul carora veti putea solicita o revizuire gratuita in conformitate cu procedurile de revizuire stabilite pe site-ul nostru. Acesta este un serviciu pe care vi-l punem la dispozitie pentru a ne asigura de completa dumneavoastra satisfactie in ce priveste comanda dumneavoastra finala. Pentru a beneficia de aceasta revizuire este obligatoriu sa contactati lucrarilacomanda.ro in timp de 72 de ore de la primirea comenzii finalizate. Orice pretentii privind lucrarea dumneavoastra inaintate dupa finalizarea termenului de 72 de ore nu vor fi luate in considerare. Lucrarilacomanda.ro nu va va oferi aceasta revizie gratuita decat daca cererea dumneavoastra va fi considerata legitima conform comenzii dumneavoastra si conform politicii companiei privind finalizarea comenzilor, stabilita in acesti Termeni si Conditii, solutionarea cererii dumneavoastra aflandu-se la completa discretie a conducerii Lucrarilacomanda.ro.

Daca veti solicita o revizie a lucrarii in conditiile respingerii cerererii reviziei gratuite de catre lucrarilacomanda.ro, veti fi informat(a) asupra costurilor acestei revizii inainte de inceperea lucrului. Toate reviziile va vor fi returnate in timp de 7 zile de la acceptarea cererii dumneavoastra de catre companie, cu exceptia situatiilor in care numarul de pagini sau complexitatea reviziei vor impune altfel, caz in care lucrarilacomanda.ro va va informa asupra timpului care va fi necesar pentru finalizarea reviziei. In cazul reviziilor gratuite, puteti solicita alte revizii gratuite in cazul in care aveti o preocupare legitima privind produsul final, dar validitatea cererii dumneavoastra va fi din nou supusa judecatii conducerii Lucrarilacomanda.ro. In scop informativ, bazandu-ne pe propria experienta si pe vasta experienta a redactorilor nostri, consideram de regula orice cereri pentru mai mult de trei (3) revizuiri succesive a face obiectul unui exces fara circumstante atenuante. Puteti oricand solicita revizuiri aditionale conform preturilor stabilite, iar Lucrarilacomanda.ro va va oferi o cotatie de pret pentru aceste revizuiri.

Sistemul de comunicare

Sistemul nostru de email si live chat este un mijloc sigur si eficient si modul principal de a comunica cu Lucrarilacomanda.ro si colaboratorii sai. Redactorii si site-ul folosesc sistemul de email pentru a intra in contact cu dumneavoastra dintr-o serie de motive ce pot afecta procesul de finalizare a comenzii dumneavoastra. Este in totalitate responsabilitatea dumneavoastra sa verificati adresa de email pe care o furnizati site-ului Lucrarilacomanda.ro pentru a ne adresa intrebari, sugestii, preocupari sau instructiuni aditionale necesare site-ului sau redactorilor pentru procesarea comenzii dumneavoastra. Neindeplinarea obligatiei dumneavoastra de a verifica adresa de email pe care o furnizati site-ului poate rezulta in refuzarea unor ulterioare revizii gratuite de catre Lucrarilacomanda.ro si nu poate constitui in niciun fel un motiv valid pentru o revizie gratuita a lucrarii dumneavoastra. Rambursarea banilor nu va avea loc decat daca produsul final nu se va conforma instructiunilor pe care dumneavoastra ni le-ati furnizat. Va rugam observati ca orice rambursari vor fi supuse aprobarii conducerii Lucrarilacomanda.ro. Putem alege refuzarea unei rambursari la propria noastra discretie.

Zero plagiat

Clientii iau la cunostinta de faptul ca Lucrarilacomanda.ro isi rezerva dreptul de a anula orice intelegere, contract sau aranjament cu orice persoana care faciliteaza sau incearca sa faciliteze raspandirea de materiale plagiate drept materiale originale. Sunteti de asemenea de acord ca orice produs sau serviciu livrat de catre Lucrarilacomanda.ro nu poate fi distribuit catre terte parti si nici distribuit in niciun fel in schimbul unei sume de bani sau pentru orice alt scop. Recunoasteti de asemenea ca daca Lucrarilacomanda.ro suspecteaza ca produsul livrat a fost distribuit sau folosit de dumneavoastra in orice forma de plagiere, Lucrarilacomanda.ro isi rezerva dreptul de a sista orice servicii sau orice forma de colaborare cu dumneavoastra.

Nu va puteti adauga numele produsului livrat. Toate produsle scrise sau serviciile livrate catre dumneavoastra sunt destinate cercetarii si sunt livrate in scopuri didactice. Lucrarilacomanda.ro nu incurajeaza in nicun fel si nu ia parte in niciun fel la nicio forma de plagiere sau frauda academica. Clientii iau la cunostinta ca orice produs sau material scris livrat de lucrarilacomanda.ro este pus la dispozitie numai ca model sau ca exemplu in scop de cercetare, iar folosirea serviciilor sau produselor puse la dispozitie de Lucrarilacomanda.ro in orice alte scopuri se face pe raspunderea clientului, Lucrarilacomanda.ro neputand fi tinut responsabil pentru utilizarea incorecta sau frauduloasa a produselor si serviciilor sale.

Politica de confidentialitate

Pentru explicatii privind practicile site-ului Lucrarilacomanda.ro in relatie cu colectarea, uzul si stocarea datelor utilizatorilor site-ului, va rugam consultati "Declaratia de confidentialitate" din sectiunea Politica de Confidentialitate.

Termenul de finalizare

Lucrarilacomanda.ro garanteaza livrarea in timp util a comenzilor plasate pe site-ul nostru. Acest proces trebuie finalizat rapid si fara intarzieri. In consecinta, va rugam sa ne puneti la dispozitie un numar de telefon valid si utilizabil pentru a se putea lua cu usrinta legatura cu dumneavoastra in cazul in care unele lamuriri devin necesare in procesul de redactare al comenzii dumneavoastra. Garantarea livrarii conform termenului limita al comenzii dumneavoastra de catre Lucrarilacomanda.ro este conditionata de absenta intarzierilor cauzate de efectuarea revizurilor solicitate de dumneavoastra. In cazul in care solicitati revizuiri ale lucrarii sau ale unor parti ale lucrarii, termenul limita poate fi prelungit. Clientul ia la cunostinta de posibilitatea prelungirii termenului limita de finalizare a comenzii sale in cazul solicitarii uneia sau mai multor revizuiri la produsul final sau la parti ale acestuia.

Politica de anonimitate

In cazul in care doriti ca identitatea dumneavoastra si datele dumneavoastra personale sa nu fie puse la dispozitia site-ului Lucrarilacomanda.ro, puteti opta pentru plata prin virament bancar din orice cont doriti, singurul lucru necesar in procesul de creatie fiind un numar de telefon valid sau o adresa de email valida la care putem lua legatura cu dumneavoastra.