Texte Jurnalistice

Redactare Texte Jurnalistice

Lucrarilacomanda.ro va ofera o larga varietate de texte jurnalistice din orice domeniu, redactate cu aceeasi seriozitate si la acelasi nivel de profesionalism ca si in cazul tuturor lucrarilor noastre. Avem o echipa de redactori, toti absolventi de succes ai celor mai presitigioase universitati de jurnalism din Romania, gata sa redacteze orice tip de text jurnalistic din orice domeniu.

Ceea ce lansam este un concept relativ nou prin care incercam sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a transfera o parte din munca de redactie si a-si reduce astfel costurile salariale. Indiferent ca aveti o revista, un ziar sau doar un blog, noi putem prelua o parte din sarcinile dumneavoastra, oferindu-va astfel posibilitatea de va concentra pe dezvoltare.

Acest serviciu se adreseaza tuturor celor care au nevoie de materiale jurnalistice dar nu au timpul necesar pentru a le redacta. Putem executa editoriale, articole, comentarii, recenzii, cronici si multe altele. Puteti apela cu incredere la serviciile noastre indiferent de tema si complexitatea textului. Oferim de asemenea reduceri pentru cei care solicita colaborari de lunga durata.

Pentru noi calitatea este esentiala in tot ceea ce facem. Evident, acest lucru rezulta si intr-o rata ridicata de satisfactie a clientului. Oricare ar fi aria dumneavoastra de expertiza, echipa noastra va sta la dispozitie 24 din 24 pentru orice tip de solicitari.

 • Lucrari de licenta

  Lucrari de licenta

  Toate tipurile de lucrari de licenta sau lucrari de diploma indiferent de numarul de pagini, specificatii tehnice sau bibliografie. Toate lucrarile noastre pot fi redactate si in limba engleza si adaptate cerintelor specifice ale oricarei universitati din Romania.

 • Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie de mica sau mare anvergura in functie de cerintele universitatii pentru care sunt destinate, executate dupa toate specificatiile tehnice si conform cerintelor clientului.

 • Proiecte, eseuri, referate

  Proiecte, eseuri, referate

  Toate tipurile de proiecte, eseuri sau referate, pentru orice nivel academic: liceal, universitar sau postuniversitar (master sau doctorat), executate in oricare dintre programele pachetului MS Office sau alte programe de prelucrare, editare si procesare.