Texte SEO

Desi redactarea de text SEO este ceva relativ nou pentru administratorii de site-uri romanesti, echipa de redactori de la Lucrarilacomanda.ro este mai mult decat calificata sa se adreseze acestei nevoi. Majoritatea redactorilor nostri au avut parte de o pregatire intensiva in tot ceea ce inseamna redactarea de text SEO (optimizarea textului pentru cuvinte cheie, redactarea de articole pentru bloguri, redactarea de continut pentru site, crearea de sloganuri si motto-uri etc.).

Ceea ce oferim noi este un concept relativ nou, cel putin pentru Romania. Majoritatea oamenilor se apeleaza la ajutorul unui webdesigner atunci cand vor sa creeze un site. Totusi nu toti stiu, ca redactarea textului din site este responsabilitatea lor. Webdesignerul se va ocupa de tot ce tine de grafica si structura site-ului insa dumneavoastra sunteti cel care va redacta continutul sau textul.

Un lucru mai putin cunoscut este insa faptul ca nu designul site-ului este cel care dicteaza pozitia in cautari a site-ului ci textul. Mai bine zis e o combinatie de factori, precum integrarea in retelele sociale, backlinkuri, blog(uri) si textul propriu-zis, insa textul site-ului e factorul decisiv in aceasta combinatie. Textul unui site de top se redacteaza intr-o maniera diferita decat o prezentare obisnuita. Ca sa puteti obtine o pozitionare cat mai buna va trebui sa integrati o serie de cuvinte cheie in textul site-ului insa intr-un mod cat mai natural. Aici intervenim noi.

Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa ne furnizati o scurta prezentare a ideii generale pe care doriti sa o exprimati si a produselor sau serviciilor dumneavoastra, iar noi ne vom ocupa de restul. Ceea ce oferim este un pachet complet care cuprinde: cautarea de cuvinte cheie, redactarea de continut, redactarea de articole de blog, propuneri de motto-uri si sloganuri, redactarea de text pentru campanii si oferte, redactare advertoriale etc.

 • Lucrari de licenta

  Lucrari de licenta

  Toate tipurile de lucrari de licenta sau lucrari de diploma indiferent de numarul de pagini, specificatii tehnice sau bibliografie. Toate lucrarile noastre pot fi redactate si in limba engleza si adaptate cerintelor specifice ale oricarei universitati din Romania.

 • Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie de mica sau mare anvergura in functie de cerintele universitatii pentru care sunt destinate, executate dupa toate specificatiile tehnice si conform cerintelor clientului.

 • Proiecte, eseuri, referate

  Proiecte, eseuri, referate

  Toate tipurile de proiecte, eseuri sau referate, pentru orice nivel academic: liceal, universitar sau postuniversitar (master sau doctorat), executate in oricare dintre programele pachetului MS Office sau alte programe de prelucrare, editare si procesare.