Traduceri

Lucrarilacomanda.ro ofera servicii de traducere pentru orice tip de text, in limba engleza, franceza, spaniola, italiana si rusa. Fara termeni de asteptare, fara birocratie, simplu si rapid. Traducatorii nostri, toti absolventi de top ai facultatilor romane de limbi straine, se straduiesc sa ofere cea mai inalta calitate in lucrarile lor. De asemenea, in cazul textelor mai lungi de 10 pagini, oferim posibilitatea de a accesa munca redactorului in timp real. Mai pe scurt, in cazul in care textul dumneavoastra va este necesar pentru munca sau afacerea dumneavoastra, veti avea posibilitatea de a viziona munca traducatorului la sfarsitul fiecarei zile.

Site-ul nostru va ofera o paleta variata de servicii, totul pentru a ne plia cat mai bine pe nevoile clientului nostru indiferent de natura lor. Oferta noastra include:
- redactarea si modificarea de cv-uri in alte limbi
- traduceri de texte literare precum carti, eseuri, studii de cercetare, proiecte etc
- traduceri de texte specializate precum texte de tipul business, industrial, tehnic etc
- traduceri de proiecte specializate, prezentari powerpoint
- redactarea de continut in oricare din limbile afisate pe aceasta pagina, indiferent de natura continutului
- traducere filme; oferim servicii complete de subtitrari pentru oricare din limbile mentionate mai sus.

Oferim :
- traduceri din engleza in romana si din romana in engleza
- traduceri din rusa in romana si din romana in rusa
- traduceri din franceza in romana si din romana in franceza
- traduceri din spaniola in romana si din romana in spaniola

Daca aveti nevoie de un traducator specializat pentru textul dumneavoastra si nu vreti sa platiti preturi exorbitante pentru asta, sunteti la locul potrivit! Noi va oferim calitatea pe care o intalniti in cele mai bune birouri de traduceri din tara dar la un pret accesibil.

Ce aducem nou?
Initiativa noastra se bazeaza pe un concept destul de simplu. Traducatorii nostri sunt toti recrutati din randurile olimpicilor; astfel, suntem siguri ca oferim cea mai inalta calitate posibila pentru traducerile noastre insa suntem in acelasi timp adaptati si la nevoile clientilor cu posibilitati reduse. Consideram ca cea mai buna reclama este calitatea serviciilor noastre si de aceea vom pune intotdeauna nevoile clientului pe primul plan.

Noi nu suntem un simplu serviciu de traduceri. Site-ul nostru ofera servicii complete de redactare in limbile: engleza, franceza, rusa si spaniola. Dumneavoastra nu trebuie decat sa ne trimiteti tema si specificatiile proiectului sau lucrarii dumneavoastra si echipa noastra de traducatori si redactori va prelua intregul proces de redactare/traducere. • Lucrari de licenta

  Lucrari de licenta

  Toate tipurile de lucrari de licenta sau lucrari de diploma indiferent de numarul de pagini, specificatii tehnice sau bibliografie. Toate lucrarile noastre pot fi redactate si in limba engleza si adaptate cerintelor specifice ale oricarei universitati din Romania.

 • Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie

  Lucrari de disertatie de mica sau mare anvergura in functie de cerintele universitatii pentru care sunt destinate, executate dupa toate specificatiile tehnice si conform cerintelor clientului.

 • Proiecte, eseuri, referate

  Proiecte, eseuri, referate

  Toate tipurile de proiecte, eseuri sau referate, pentru orice nivel academic: liceal, universitar sau postuniversitar (master sau doctorat), executate in oricare dintre programele pachetului MS Office sau alte programe de prelucrare, editare si procesare.